Om oss
RBleksaker ägs av det svenska bolaget RingBingo Sweden. 

Vår bakgrund:

Det började redan 1963, pressens rundtur i Göteborg behövde ett nytt inslag i sina årliga festligheter och svaret blev BINGO. Här föddes grunden till dagens RingBingo.

Utvecklingen gick snabbt, idrottsklubbar och föreningar såg en chans att tjäna pengar och vi levererade utrustning så som bingokuponger och vinster samt bidrog med "know how".
Snart tillkom även lotter och i och med vår uppfinning av 21-lotten sköt verksamheten igång med rekordfart. 1969 ombildades företaget till aktiebolag och RingBingo Sweden AB har nu högsta kreditvärdighet "AAA" enligt Dun & Bradstreet´s rankning.

RingBingo är ett dotterbolag till BingoRingen gruppen AB, ett bolag som också driver ett antal bingohallar i Sverige. Idag sysselsätter Bingoringen gruppen AB ca 100 personer på 15 olika orter i Sverige. Huvudkontoret och RingBingos försäljningskontor samt lager ligger på Örsholmen i Karlstad.   

RingBingo Sweden AB är idag Skandinaviens ledande företag i branschen och representerar ett stort antal tillverkare inom olika produktområden. Behöver ni något för tivoli, nöjespark eller förening, så kan ni med förtroende vända er till oss. Det lönar sig att handla hos RingBingo Sweden AB.
Välkommen!